Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk |
Author: |
Němec, Jan
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Bakalářská práce "Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověka" je věnována chilli papričkám z rodu Capsicum. V první části práce popisuje historii, původ, jednotlivé odrůdy, chemické složení, pěstební podmínky a posklizňové úpravy chilli. V druhé se zabývá zastoupením chilli papriček ve světové gastronomii a vlivem konzumace a užívání chilli papriček na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/37758
|
Date:
|
2016-01-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
42490
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account