Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků |
Author: |
Petrželová, Monika
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Tato diplomová práce je zaměřena na posouzení vlivu přídavků jáhlové a merlíkové mouky do mělněných výrobků z drůbežího masa. Byly vytvořeny dvě devítičlenné koncentrační řady vzorků. Jeden vzorek v řadě byl vždy bez přídavku mouky a sloužil jako kontrolní, ostatní obsahovaly přídavek mouky, jehož koncentrace se zvyšovala vždy o 0,25 % (w/w). Bylo zjišťováno, jaký vliv má narůstající koncentrace přídavku mouky na technologické vlastnosti a na texturní parametry zkoumaného díla. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39432
|
Date:
|
2017-02-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
42079
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account