Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
Author: Petrželová, Monika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato diplomová práce je zaměřena na posouzení vlivu přídavků jáhlové a merlíkové mouky do mělněných výrobků z drůbežího masa. Byly vytvořeny dvě devítičlenné koncentrační řady vzorků. Jeden vzorek v řadě byl vždy bez přídavku mouky a sloužil jako kontrolní, ostatní obsahovaly přídavek mouky, jehož koncentrace se zvyšovala vždy o 0,25 % (w/w). Bylo zjišťováno, jaký vliv má narůstající koncentrace přídavku mouky na technologické vlastnosti a na texturní parametry zkoumaného díla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39432
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 42079


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
petrželová_2017_dp.pdf 4.555Mb PDF View/Open None
petrželová_2017_op.pdf 526.3Kb PDF View/Open None
petrželová_2017_vp.pdf 522.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account