Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Bělašková, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:12:14Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:12:14Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/39445
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky. |
|
dc.format |
86 s. (18 049 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
fermentace
|
cs |
dc.subject |
trvanlivé masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
fermentované masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
fermentation
|
en |
dc.subject |
Durable meat products
|
en |
dc.subject |
fermented meat products
|
en |
dc.title |
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků |
|
dc.title.alternative |
Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Katina, Jan |
|
dc.date.accepted |
2017-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis deals with a group of durable fermented meat products. The first part describes the chemical composition of the meat and technological requirements for all the raw materials necessary for the production of durable fermented meat products. The se-cond part includes the process of producing fermented sausages. In the conclusion I descri-bed outline of Czech and foreign market with these products. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
42347
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-05-05 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account