Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Author: Bělašková, Monika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39445
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 42347


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bělašková_2017_dp.pdf 3.752Mb PDF View/Open None
bělašková_2017_op.pdf 664.5Kb PDF View/Open None
bělašková_2017_vp.pdf 647.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account