dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Magdálková, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:13:44Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:13:44Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40143
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení kvality poskytovaných služeb hotelu Skanzen. Data byla zpracována prostřednictvím analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. Vyhodnocení analýzy bylo provedeno plus/minus maticí analýzy SWOT, která poukázala na hlavní slabé stránky hotelu - chybějící program pro děti, vzhled webových stránek, dopravní dostupnost, nízkou návštěvnost restaurace a nedostatek personálu v restauraci. Na základě analýzy byl vytvořen projekt, který obsahuje řadu návrhů. Ty si kladou za cíl zvýšit obsazenost hotelu, zvýšit povědomí o hotelu, udržet stávající zákazníky a přilákat zákazníky nové. Hlavním výsledkem práce je projekt, jehož realizace umožní hotelu eliminovat slabé stránky a tím zlepšit kvalitu služeb. |
|
dc.format |
104 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
služby
|
cs |
dc.subject |
marketing hotelových služeb
|
cs |
dc.subject |
hotelnictví
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
services
|
en |
dc.subject |
marketingo of hotel services
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Projekt zlepšení kvality služeb hotelu Skanzen |
|
dc.title.alternative |
Project to Increase the Quality of Services at Skanzen Hotel |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Snopek, Lukáš |
|
dc.date.accepted |
2017-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
My thesis is aimed at improving the quality of services provided at the Skanzen Hotel. Data were analyzed by analysis of the internal and external environment. Evaluation of the analysis was done by SWOT analysis, which points to the main weaknesses of the hotel - the missing children's program, site design, accessibility, low attendance and lack of restaurant staff at the restaurant. This plan was based on the analysis of the project was created, which contains a number of proposals. Its aim is to increase the occupancy, to raise awareness of the hotel, to keep existing customers and attract new customers. The main reset of this work is a project whose realization will allow to eliminace the weaknesses and this improve the quality of services. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45668
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-04-18 |
|