Projekt zlepšení kvality služeb hotelu Skanzen

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zlepšení kvality služeb hotelu Skanzen

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Magdálková, Adéla
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:13:44Z
dc.date.available 2017-07-03T09:13:44Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40143
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na zlepšení kvality poskytovaných služeb hotelu Skanzen. Data byla zpracována prostřednictvím analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. Vyhodnocení analýzy bylo provedeno plus/minus maticí analýzy SWOT, která poukázala na hlavní slabé stránky hotelu - chybějící program pro děti, vzhled webových stránek, dopravní dostupnost, nízkou návštěvnost restaurace a nedostatek personálu v restauraci. Na základě analýzy byl vytvořen projekt, který obsahuje řadu návrhů. Ty si kladou za cíl zvýšit obsazenost hotelu, zvýšit povědomí o hotelu, udržet stávající zákazníky a přilákat zákazníky nové. Hlavním výsledkem práce je projekt, jehož realizace umožní hotelu eliminovat slabé stránky a tím zlepšit kvalitu služeb.
dc.format 104
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject služby cs
dc.subject marketing hotelových služeb cs
dc.subject hotelnictví cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject services en
dc.subject marketingo of hotel services en
dc.subject hospitality en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Projekt zlepšení kvality služeb hotelu Skanzen
dc.title.alternative Project to Increase the Quality of Services at Skanzen Hotel
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Snopek, Lukáš
dc.date.accepted 2017-05-22
dc.description.abstract-translated My thesis is aimed at improving the quality of services provided at the Skanzen Hotel. Data were analyzed by analysis of the internal and external environment. Evaluation of the analysis was done by SWOT analysis, which points to the main weaknesses of the hotel - the missing children's program, site design, accessibility, low attendance and lack of restaurant staff at the restaurant. This plan was based on the analysis of the project was created, which contains a number of proposals. Its aim is to increase the occupancy, to raise awareness of the hotel, to keep existing customers and attract new customers. The main reset of this work is a project whose realization will allow to eliminace the weaknesses and this improve the quality of services.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 45668
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-04-18


Files in this item

Files Size Format View Description
magdálková_2017_dp.pdf 7.003Mb PDF View/Open None
magdálková_2017_op.pdf 666.6Kb PDF View/Open None
magdálková_2017_vp.docx 24.29Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account