Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
Author: Macinková, Monika
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Práce se zabývá technologií výroby speciálních ochucených druhů piv. Práce je zaměřena na piva, do kterých se kromě klasických surovin (voda, slad, chmel) přidává i další surovina za účelem ovlivnění chuti piva. Práce popisuje historii a původ jednotlivých ochucených speciálů a zdůrazňuje rozdíly technologie výroby klasických piv a ochucených piv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40490
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 37957


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
macinková_2017_dp.pdf 2.490Mb PDF View/Open None
macinková_2017_op.pdf 112.9Kb PDF View/Open None
macinková_2017_vp.pdf 107.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account