Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Macinková, Monika
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:25Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:25Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40490
dc.description.abstract Práce se zabývá technologií výroby speciálních ochucených druhů piv. Práce je zaměřena na piva, do kterých se kromě klasických surovin (voda, slad, chmel) přidává i další surovina za účelem ovlivnění chuti piva. Práce popisuje historii a původ jednotlivých ochucených speciálů a zdůrazňuje rozdíly technologie výroby klasických piv a ochucených piv.
dc.format 48 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivo cs
dc.subject slad cs
dc.subject chmel cs
dc.subject ochucené pivo cs
dc.subject pivní speciál cs
dc.subject pivovarnictví cs
dc.subject technologie cs
dc.subject beer en
dc.subject malt en
dc.subject hops en
dc.subject flavored beer en
dc.subject beer special en
dc.subject brewing en
dc.subject technology en
dc.title Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
dc.title.alternative The Technology and Production of Special Types of Flavored Beers
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2017-06-08
dc.description.abstract-translated The thesis describes technology of production of special flavored beers. The work is focused on beers, in addition to classical raw ingredients (water, malt, hops), and other raw ingredients are added to influence the taste of beer. The work describes the history and origin of individual flavored specialties and highlights the differences in technology of production of classic beers and flavored beers.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 37957
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
macinková_2017_dp.pdf 2.490Mb PDF View/Open None
macinková_2017_op.pdf 112.9Kb PDF View/Open None
macinková_2017_vp.pdf 107.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account