Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích |
Author: |
Kaloda, Pavel
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40567
|
Date:
|
2017-02-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
46297
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account