Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Kaloda, Pavel
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40567
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě.
dc.format 59 s. (87 565 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject NaCl cs
dc.subject kuchyňská sůl cs
dc.subject náhrada soli cs
dc.subject KCl cs
dc.subject meat en
dc.subject NaCl en
dc.subject salt en
dc.subject salt substitution en
dc.subject KCl en
dc.title Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
dc.title.alternative Possible Substitutes NaCl in Meat Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Polášek, Zdeněk
dc.date.accepted 2017-06-15
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is focus on the chemical composition of meat, meat products and their technological properties. It especially studies the application of a sodium chloride in the meat production, medical aspects resulting from high income of sodium and the options of its substitution in the meat production.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46297
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-05-11


Files in this item

Files Size Format View Description
kaloda_2017_dp.pdf 806.3Kb PDF View/Open None
kaloda_2017_op.pdf 625.1Kb PDF View/Open None
kaloda_2017_vp.pdf 644.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account