Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Kaloda, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:34Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:34Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40567
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě. |
|
dc.format |
59 s. (87 565 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
NaCl
|
cs |
dc.subject |
kuchyňská sůl
|
cs |
dc.subject |
náhrada soli
|
cs |
dc.subject |
KCl
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
NaCl
|
en |
dc.subject |
salt
|
en |
dc.subject |
salt substitution
|
en |
dc.subject |
KCl
|
en |
dc.title |
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích |
|
dc.title.alternative |
Possible Substitutes NaCl in Meat Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Polášek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2017-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focus on the chemical composition of meat, meat products and their technological properties. It especially studies the application of a sodium chloride in the meat production, medical aspects resulting from high income of sodium and the options of its substitution in the meat production. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
46297
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-05-11 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account