Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Leopoldová, Nikola
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:15:42Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:15:42Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/41186
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá produkcí a spotřebou biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. V teoretické části bakalářské práce jsou definovány pojmy ekologické zemědělství a biopotraviny. Praktická část je rozdělena na dvě části. První část se zabývá srovnáním biopotravin s konvenčními potravinami z hlediska jejich výživových hodnot a složení. Druhá část obsahuje dotazníkové šetření mezi spotřebiteli. |
|
dc.format |
49 s. (66 744) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
produkce
|
cs |
dc.subject |
spotřeba
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
biopotravina
|
cs |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
consumption
|
en |
dc.subject |
organic farming
|
en |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.title |
Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele |
|
dc.title.alternative |
Production and Consumption of Organic Food in Terms of Added-Value for Consumer |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2017-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor´s thesis deals with production and consumption of organic food in terms of added value for consumers. Theoretical part of the bachelor´s thesis defines terms organic farming and organic food. Practical part is divided into two parts. The first part deals with comparison of organic food and conventional food in terms of it´s nutrition facts and com-position. The second part involves questionnaire survey among consumers. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
47269
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2017-05-15 |
|
local.subject |
biopotraviny
|
cs |
local.subject |
výživová hodnota potravin
|
cs |
local.subject |
biofood
|
en |
local.subject |
nutritive value of foods
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account