Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Zemek, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:15:43Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:15:43Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/41196
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce pojednává o průmyslovém zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby odpadu a nakládání s ním. Teoretická část je zaměřena na vymezení pojmu hrabavá drůbež, chemické složení drůbežího masa a operace během jatečného opracování. Dále pak na vejce a obalové materiály. Praktická část je zaměřena na konkrétní firmu RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. Nejprve je uvedena obecná charakteristika společnosti a poté celý proces jatečného opracování drůbeže společně se systémem HACCP, který firma pořád zdokonaluje. Současný stav firmy ukazuje SWOT analýza. Závěr práce je věnován vzniku odpadu při jatečném opracování, následné manipulaci a využití. |
|
dc.format |
62 s. (94 421) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hrabavá drůbež
|
cs |
dc.subject |
vejce
|
cs |
dc.subject |
obalové materiály
|
cs |
dc.subject |
průmyslové zpracování drůbeže
|
cs |
dc.subject |
odpad
|
cs |
dc.subject |
využití odpadu
|
cs |
dc.subject |
gallinaceous poultry
|
en |
dc.subject |
eggs
|
en |
dc.subject |
packaging materials
|
en |
dc.subject |
industrial processing of poultry
|
en |
dc.subject |
waste
|
en |
dc.subject |
waste utilization
|
en |
dc.title |
Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady |
|
dc.title.alternative |
Industrial Processing of Gallinaceous Poultry in Terms of Production and Waste Management |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2017-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis discusses about industrial processing gallinaceous poultry in terms of production and waste management. The theoretical part is focused to definitions of gallinaceous poultry, the composition of poultry meat and operations during industrial processing. Further are mentioned eggs and packaging materials. The practical part describes specific company RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. Firstly there is mention general information about the company and then the whole proces of slaughter processing. Company is familiar with hazard analysis and critical points (HACCP), which still improve. Current state of the company show SWOT analysis. Conclusion is dedicated to waste generation during the industrial processing in company, following manipulation and utilization. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
47279
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2017-05-15 |
|
local.subject |
jatečná zvířata
|
cs |
local.subject |
drůbež hrabavá
|
cs |
local.subject |
odpady
|
cs |
local.subject |
meat animals
|
en |
local.subject |
pawing poultry
|
en |
local.subject |
waste products
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account