Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků |
Author: |
Dohnalová, Marie
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42051
|
Date:
|
2018-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
49718
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account