Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Pirunčíková, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:57Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:57Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42059
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu. |
|
dc.format |
69 s. (84 946 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vejce
|
cs |
dc.subject |
žloutek
|
cs |
dc.subject |
bílek
|
cs |
dc.subject |
zpracování vajec
|
cs |
dc.subject |
vaječné hmoty
|
cs |
dc.subject |
melanž
|
cs |
dc.subject |
eggs
|
en |
dc.subject |
yolk
|
en |
dc.subject |
white
|
en |
dc.subject |
egg processing
|
en |
dc.subject |
egg masses
|
en |
dc.subject |
melange
|
en |
dc.title |
Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby |
|
dc.title.alternative |
Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šenkýřová, Jana |
|
dc.date.accepted |
2018-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with eggs and their processing into egg masses, which are used in the food industry and gastronomy. The first part of the thesis focuses on the chemical composition of an egg and its basic properties. The second part deals with the issue of egg industrial processing to eggs masses and thein usage in a food industry. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
49733
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account