Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin, |
Author: |
Vítková, Alžběta
|
Advisor: |
Zálešáková, Ludmila
|
Abstract:
|
Předkládaná bakalářská práce je rešerše na téma falšování potravin. Poskytuje informace o způsobech falšování potravin a jejich odhalení. Dále poskytuje informace o vybraných analytických metodách, které jsou nejvíce využívány při prokazování autenticity potravin. V současnosti jsou využívány zejména metody molekulární biologie. Cílem práce je popis metod časově a ekonomicky méně náročnějších. K těmto metodám lze zařadit spektrální a chromatografické metody. Zaměření práce je především na potraviny živočišného původu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42064
|
Date:
|
2018-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
49742
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account