Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

Show full item record

No preview available
Title: Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
Author: Augustová, Monika
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42091
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 49805


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
augustová_2018_dp.pdf 3.472Mb PDF View/Open None
augustová_2018_op.pdf 535.8Kb PDF View/Open None
augustová_2018_vp.pdf 516.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account