Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva |
Author: |
Augustová, Monika
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42091
|
Date:
|
2018-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
49805
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account