Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Burešová, Iva
|
|
dc.contributor.author |
Augustová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:59Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:59Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42091
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru. |
|
dc.format |
56 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Rýžová mouka
|
cs |
dc.subject |
bezlepkové pečivo
|
cs |
dc.subject |
lepek
|
cs |
dc.subject |
instantní rýžová kaše
|
cs |
dc.subject |
textura
|
cs |
dc.subject |
Rice flour
|
en |
dc.subject |
gluten-free breads
|
en |
dc.subject |
gluten
|
en |
dc.subject |
instant rice porridge
|
en |
dc.subject |
texture
|
en |
dc.title |
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva |
|
dc.title.alternative |
The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hřivna, Luděk |
|
dc.date.accepted |
2018-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
49805
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-04-23 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account