Analýza spokojenosti zákazníků firmy Chocolaterie Chapeau, s.r.o
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dobeš, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Výchopňová, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:04Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:04Z |
|
dc.date.issued |
2017-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42221
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků čokoládovny ve Vizovicích. Cílem práce je zanalyzovat současný stav spokojenosti zákazníků pomocí dotazníkového šetření a navrhnout opatření pro zvýšení spokojenosti.Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů související s problematikou spokojenosti zákazníků, řízení vztahů se zákazníky a poznatky týkající se marketingového výzkumu. V praktické části je charakterizována společnost, které se analyzování týká, a dále je provedena analýza pomocí dotazníkového šetření. V závěru práce jsou navržena určitá opatření, která by mohla pomoci ke zlepšení spokojenosti zákazníků dané prodejny. |
|
dc.format |
70 s., 9 s. příloh |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
typy zákazníků
|
cs |
dc.subject |
spokojený zákazník
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
dotazníkové šetření
|
cs |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
types of customers
|
en |
dc.subject |
customer satisfaction
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
questionnaire
|
en |
dc.title |
Analýza spokojenosti zákazníků firmy Chocolaterie Chapeau, s.r.o |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Customer Satisfaction of Chocolaterie Chapeau, s.r.o. Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Horáková, Monika |
|
dc.date.accepted |
2018-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on the analysis of the customer satisfaction of a chocolate shop in Vizovice. The aim of the thesis is to analyse the current state of customer satisfac-tion through the questionnaire survey and to propose measures in order to increase satisfac-tion. The theoretical part deals with the definition of basic concepts related to the issues of customer satisfaction, customer relationship management and marketing research. In the practical part, the company is characterized and the customer satisfaction analysis is carried out using a questionnaire survey. At the end of the work, some measures are proposed that could help to improve the satis-faction of customers of the given shop. |
|
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
50011
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2018-05-14 |
|
local.subject |
čokoládové cukrovinky
|
cs |
local.subject |
čokoláda
|
cs |
local.subject |
prodejny
|
cs |
local.subject |
spokojenost zákazníků
|
cs |
local.subject |
chocolate confections
|
en |
local.subject |
chocolate
|
en |
local.subject |
retail stores
|
en |
local.subject |
customers satisfaction
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account