Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Show full item record
No preview available
Title:
|
Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj |
Author: |
Slaníková, Lucie
|
Advisor: |
Lukášková, Eva
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci v oblasti potravin a s tím spojenou produkci a následnou spotřebu. Teoretická část obsahuje základní informace o českém zemědělství, je zde také část věnována trendům v zemědělství, kterými je ekologické zemědělství a s ním spojený trvale udržitelný rozvoj. V praktické části jsou zpracovány aktuální informace o české produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42997
|
Date:
|
2017-11-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Discipline:
|
Řízení environmentálních rizik |
Grade for thesis and defense:
|
B
48140
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account