Projekt zlepšení řízení rizik výrobního procesu ve vybrané organizaci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Taraba, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Jošková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:37Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:37Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/43056
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá zlepšením řízení rizik výrobního procesu v organizaci The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedena základní východiska potřebná pro pochopení dané problematiky. Je zde popsáno riziko, řízení rizik, výroba, výrobní proces i výrobní rizika. Poslední kapitola teoretické části je zaměřena na certifikace. V praktické části jsou uvedeny základní informace o organizaci. Následně je provedena analýza současného stavu řízení rizik výrobního procesu. V závěru diplomové práce je vypracován projekt vedoucí ke zlepšení řízení rizik daného procesu. |
|
dc.format |
76 s. (13 095 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
výrobní proces
|
cs |
dc.subject |
PNH
|
cs |
dc.subject |
projekt
|
cs |
dc.subject |
FSSC 22000
|
cs |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
manufacturing process
|
en |
dc.subject |
PNH
|
en |
dc.subject |
project
|
en |
dc.subject |
FSSC 22000
|
en |
dc.title |
Projekt zlepšení řízení rizik výrobního procesu ve vybrané organizaci |
|
dc.title.alternative |
Risk Management Improvement Project of the Manufacturing Process in the Selected Organization |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Božek, František |
|
dc.date.accepted |
2018-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis concentrates on improvement of risk management of manufacturing process in the company The Candy Plus Sweet Factory Inc. It is divided into theoretical part and practical part. The first provides theoretical back ground necessary for understanding the given issue. It defines risk, risk management, production, manufacturing process and production risks. The last chapter of this part then deals with certifications. Practical part first provides basic information on the company, following chapter is then dedicated to an analysis of the current state of risk management of the manufacturing process. The last part of the thesis presents a project leading to an improvement of the risk management of the given process. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Bezpečnost společnosti - Specializace: Rizikové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Security of Society |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
48199
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-10 |
|
local.subject |
výrobní procesy
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
potravinářství
|
cs |
local.subject |
manufacturing processes
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
local.subject |
food industry and trade
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account