Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Show full item record
No preview available
Title:
|
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider |
Author: |
Kubáň, Marek
|
Advisor: |
Míšková, Zuzana
|
Abstract:
|
Bakalářská práce pojednává o zkvašeném jablečném moštu typu cider. Konkrétně se tato práce zabývá charakterizací, technologií výroby tohoto nápoje a mikrobiálními kulturami využívanými k výrobě cideru. V této práci jsou navíc popsány faktory ovlivňující organoleptické vlastnosti ciderů a možná rizika spojená s konzumací těchto nápojů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45505
|
Date:
|
2019-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
53188
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account