Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

Show full item record

No preview available
Title: Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
Author: Mayer, Ferdinand
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo představit fermentované rostlinné produkty a popsat jejich využití v gastronomii. První dvě kapitoly jsou věnovány obecnému představení fermentace jako takové a rostlinných produktů vhodných pro zpracování pomocí fermentace, dále navazuje samotná charakteristika vybraných fermentovaných rostlinných produktů. Byly vybírány především produkty, se kterými se lze setkat na tuzemském trhu, popřípadě se těší popularitě v jejich domácí přípravě. Na závěr jsou prezentovány aktuální trendy vztahující se k fermentovaným rostlinným produktům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46893
Date: 2020-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 50857


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mayer_2020_dp.pdf 1.188Mb PDF View/Open None
mayer_2020_op.pdf 852.6Kb PDF View/Open None
mayer_2020_vp.pdf 850.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account