Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu |
Author: |
Štefunko, František
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá možnostmi přídavku furcelaranu a karagenanu do masných výrobků, v tomto případě drůbežích játrovek. Za účelem zlepšení textury a reometrických vlastností paštiky. Vliv hydrokoloidů je testován instrumentálně. Karagenan a furcelaran byl přidáván v různých hmotnostních procentech. Z měření a získaných hodnot texturního profilu a reometrie se zvolí nejvhodnější procento přídavku hydrokoloidů v jemně mělněných tepelně opracovaných masných výrobcích. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47189
|
Date:
|
2020-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
59422
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account