Zpracování a kvalita plodů moře

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zpracování a kvalita plodů moře

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pachlová, Vendula
dc.contributor.author Navrátilová, Jiřina
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:59Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:59Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47313
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá plody moře, jejich rozdělením a charakteristikou jednotlivých druhů. Dále popisuje proces zpracování plodů moře od vylovení z moře až po jejich zpracování v průmyslových závodech, včetně způsobů prodloužení jejich trvanlivosti jako je chlazení, mrazení a různé způsoby balení. V bakalářské práci jsou také popsány výhody a možná rizika konzumace mořských plodů.
dc.format 47s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Mořské plody cs
dc.subject měkkýši cs
dc.subject korýši cs
dc.subject prodloužení trvanlivosti cs
dc.subject výhody a rizika konzumace plodů moře cs
dc.subject Seafood en
dc.subject molluscs en
dc.subject crustaceans en
dc.subject extension of shelf life en
dc.subject benefits and risks of eating seafoods en
dc.title Zpracování a kvalita plodů moře
dc.title.alternative Quality and Processing of Seafood
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šenkýřová, Jana
dc.date.accepted 2021-06-15
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with seafood, divides and characterizes individual species. It also describes the process of processing seafood from harvesting from the sea to their processing in industrial plants, including methods to extend their shelf life such as refrigeration, freezing and various packaging methods. The bachelor thesis also describes the benefits and possible risks of eating seafood.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 59616
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2021-05-18


Files in this item

Files Size Format View Description
navrátilová_2021_dp.pdf 3.308Mb PDF View/Open None
navrátilová_2021_op.pdf 831.3Kb PDF View/Open None
navrátilová_2021_vp.pdf 846.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account