Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
Author: Sucháčková, Kristýna
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá účinkem ochranných kolagenních povlaků, aplikovaných na hovězím mase před jeho zmrazováním. Následně byl pozorován účinek povlaků na parametry masa po jeho rozmrazení. Mezi tyto parametry patřily zejména hmotnostní ztráty, textura a barva masa. Ze získaných hodnot byl určen nejvhodnější způsob zmrazování a rozmrazování masa a byly vyhodnoceny účinky ochranných kolagenních povlaků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47351
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 59696


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
sucháčková_2021_dp.pdf 4.408Mb PDF View/Open None
sucháčková_2021_op.pdf 236.3Kb PDF View/Open None
sucháčková_2021_vp.pdf 729.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account