Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
Show full item record
No preview available
Title:
|
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy |
Author: |
Semotam, David
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
V diplomové práci jsou popsány jednotlivé druhy ovoce, ze kterých jsou saláty vyrobeny. Jsou zde obsaženy kapitoly o senzorické analýze a vnímání pomocí smyslů, základy konzervace sníženou teplotou. Další obsáhlá část se věnuje tomu, jaký má konzumace ovoce vliv na zdraví člověka, a s tím spojená témata o bioaktivních látkách, polyfenolech, antioxidantech, fytochemikáliích. V praktické části byly provedeny analýzy, které sledují vliv doby skladování a formu skladování na dané látky v ovoci obsažené. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47519
|
Date:
|
2020-02-17 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
53114
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account