Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení

Show full item record

No preview available
Title: Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Author: Zajíčková, Jana
Advisor: Konečný, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení, kterou je zlínská pobočka McDonald's. Teoretická část obsahuje základní pojmy analýzy rizik, popis vybraných metod pro analýzu rizik, povinnosti zaměstnanců i zaměstnavatelů v oblasti bezpečnosti práce. V praktické části je popsána organizační struktura vybrané pobočky, provedena identifikace a vyhodnocení rizik na vybraných pracovištích včetně ochranných pracovních prostředků a následně navrhnuta opatření ke snížení rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47729
Date: 2019-11-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: A 54007


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zajíčková_2020_dp.pdf 1.926Mb PDF View/Open None
zajíčková_2020_op.pdf 169.9Kb PDF View/Open None
zajíčková_2020_vp.pdf 168.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account