Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

Show full item record

No preview available
Title: Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Author: Šimáková, Kristýna
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Bakalářská práce se zabývá novými trendy ve vývoji geneticky modifikovaných potravin a surovin. Jsou zde v hlavní řadě popsány systémy genetické editace s konkrétními příklady nových geneticky modifikovaných potravin. Také jsou v práci charakterizovány geneticky modifikované organismy a jejich přípava a v neposlední řadě jsou zde vymezeny legislativní předpisy související s touto problematikou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49124
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56236


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šimáková_2020_dp.pdf 1.195Mb PDF View/Open None
šimáková_2020_op.pdf 850.1Kb PDF View/Open None
šimáková_2020_vp.pdf 833.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account