Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Author: Hoňka, Pavel
Advisor: Gál, Robert
Abstract: V této bakalářské práci jsou popisovány účinky tepelných úprav na hovězí maso a vliv na jejich hmotnostní ztráty. Tepelně upraveny byly partie hovězího nízkého roštěnce, vysokého roštěnce a kulaté plece ve dvou odlišných gastronomických zařízeních, a to v horkovzdušné troubě a konvektomatu při tepelné úpravě pečení. Dále byl zkoumán vliv přítomnosti soli na hmotnostních ztrátách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49160
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56311


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hoňka_2020_dp.pdf 4.114Mb PDF View/Open None
hoňka_2020_op.pdf 833.1Kb PDF View/Open None
hoňka_2020_vp.pdf 886.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account