Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
Show full item record
No preview available
Title:
|
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa |
Author: |
Hoňka, Pavel
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
V této bakalářské práci jsou popisovány účinky tepelných úprav na hovězí maso a vliv na jejich hmotnostní ztráty. Tepelně upraveny byly partie hovězího nízkého roštěnce, vysokého roštěnce a kulaté plece ve dvou odlišných gastronomických zařízeních, a to v horkovzdušné troubě a konvektomatu při tepelné úpravě pečení. Dále byl zkoumán vliv přítomnosti soli na hmotnostních ztrátách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/49160
|
Date:
|
2020-02-17 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
56311
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account