Aplikace filtračních technologií při výrobě vín

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace filtračních technologií při výrobě vín

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace filtračních technologií při výrobě vín
Author: Hůsková, Tereza
Advisor: Lapčík, Lubomír
Abstract: Cílem této bakalářské práce je zhodnocení současného stavu techniky v oblasti filtrace vín. Je zde provedeno srovnání výhod či nevýhod filtračních technologií a také jejich ekonomická náročnost. V práci je zmíněna historie vína jak na našem území, tak i celo-světově. Dále je zde rozebrána technologie výroby bílého vína, následně jeho charakteristika s kategorizací tichých vín. Jsou zde také charakterizovány tkané a netkané textílie, které velmi úzce souvisí s filtračními materiály, jako například celulóza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49164
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56319


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hůsková_2020_dp.pdf 1.362Mb PDF View/Open None
hůsková_2020_op.pdf 883.1Kb PDF View/Open None
hůsková_2020_vp.pdf 859.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account