Aplikace filtračních technologií při výrobě vín
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Aplikace filtračních technologií při výrobě vín | 
| Author: | 
Hůsková, Tereza
 | 
| Advisor: | 
Lapčík, Lubomír
 | 
| 
Abstract:
 | 
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení současného stavu techniky v oblasti filtrace vín. Je zde provedeno srovnání výhod či nevýhod filtračních technologií a také jejich ekonomická náročnost. V práci je zmíněna historie vína jak na našem území, tak i celo-světově. Dále je zde rozebrána technologie výroby bílého vína, následně jeho charakteristika s kategorizací tichých vín. Jsou zde také charakterizovány tkané a netkané textílie, které velmi úzce souvisí s filtračními materiály, jako například celulóza. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/49164
 | 
| 
Date:
 | 
2020-02-17 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Chemie a technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
56319
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account