Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
Show full item record
No preview available
Title:
|
Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie |
Author: |
Hanáková, Irena
|
Advisor: |
Hajná, Libuše
|
Abstract:
|
Tato práce se zabývá netradičními potravinami a jejich uplatnění v gastronomii. Je zaměřena hlavně na ovoce, zeleninu a obiloviny, které se ve velké míře začali objevovat a používat teprve v posledních letech. Věnuje se především jejich přínosu ve výživě člověka, jejich vlastnostmi a technologickým zpracováním. Dále se tento text zabývá novými trendy v gastronomii a vlivy, které na ni působí. A také způsoby, jak se k těmto novým trendům Česká republika staví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4987
|
Date:
|
2008-08-05 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
5230
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account