Senzorická analýza brambor

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorická analýza brambor

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černá, Monika
dc.contributor.author Hodonská, Andrea
dc.date.accessioned 2010-07-16T10:14:09Z
dc.date.available 2010-07-16T10:14:09Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5187
dc.description.abstract Ve své bakalářské práci se zabývám Schématy pro senzorickou analýzu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu morfologických, anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji základy senzorického hodnocení potravin. V praktické části se zaměřuji na své senzorické hodnocení brambor v laboratoři. Z výsledků analýz vyplývá, že jak odrůda, tak i typ ku-chyňské úpravy ovlivňuje organoleptické vlastnosti bramborových hlíz. cs
dc.format 60 s. cs
dc.format.extent 934713 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Schémata cs
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject brambory cs
dc.subject hodnocení cs
dc.subject kulinární příprava cs
dc.subject Schematics en
dc.subject sensorial analysis en
dc.subject potatoes en
dc.subject evaluation en
dc.subject culinary preparation en
dc.title Senzorická analýza brambor cs
dc.title.alternative Senzory analyse of potatoes. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated In my bachelor work is about schematics for sensorial analysis of potatos. The forepart is outline morphological, anatomical and chemical characteristics of the potatos. I describe the bases of sensorial evaluation of the groceries in the next part. I am intent on my sensorial evaluation of potatos in the laboratory in the practical part. From results of the analysis follows that a variety and a type of a kitcheny adjustment works of sensorial characteristics of spud bulbs. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5231
dc.date.assigned 2007-11-21
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
hodonská_2008_bp.pdf 912.8Kb PDF View/Open
hodonská_2008_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
hodonská_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account