Modelové řešení zásobování potravinami ve vybrané obci v nouzovém stavu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Dobiášová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T13:24:04Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T13:24:04Z |
|
dc.date.issued |
2021-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/52524
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá tématem zásobování potravinami v obci Ratíškovice v nouzovém stavu. Teoretická část pojednává o problematice potravinové bezpečnosti, nouzového stavu a zásobování obyvatelstva potravinami. Praktická část posuzuje vybavenost obce a současný stav potravinové bezpečnosti. Pro jeho hodnocení je využita SWOT analýza. Následně je provedena analýza rizik pomocí metod What-if a PNH. Na základě zjištění je proveden návrh opatření pro minimalizaci rizik a modelové řešení zásobování potravinami v nouzovém stavu. |
|
dc.format |
83 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
nouzový stav
|
cs |
dc.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
dc.subject |
obec Ratíškovice
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
food security
|
en |
dc.subject |
state of emergency
|
en |
dc.subject |
food supply
|
en |
dc.subject |
the municipality of Ratiskovice
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Modelové řešení zásobování potravinami ve vybrané obci v nouzovém stavu |
|
dc.title.alternative |
Model Solution of Food Supply in the Selected Municipality in the State of Emergency |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rak, Jakub |
|
dc.date.accepted |
2022-08-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis deals with the topic of food supply in the municipality of Ratiskovice in the state of emergency. The theoretical part deals with the issues of food security, state of emergency and food supply of the population. The practical part assesses the equipment of the municipality and the current state of food security. SWOT analysis is used for its evaluation. Subsequently, a risk analysis is performed using the What-if and PNH methods. Based on the findings, a proposal for risk minimization measures and a model solution for food supply in the state of emergency is made. |
|
dc.description.department |
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Population Protection |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.identifier.stag |
61849
|
|
dc.date.submitted |
2022-08-03 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account