Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

Show full item record

No preview available
Title: Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Author: Maliňáková, Natálie
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem této bakalářské práce je přiblížení a seznámení se nejen s historií čokolády, s plodinou, která nám dává hlavní surovinu pro výrobu čokolády, ale také s její nelehkou výrobou. Dalším cílem bylo se seznámit s hlavními druhy čokolády, s jejím složením a hlavním využitím čokolády v cukrařině.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53875
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
maliňáková_2023_dp.pdf 1.436Mb PDF View/Open None
maliňáková_2023_op.pdf 849.9Kb PDF View/Open None
maliňáková_2023_vp.pdf 849.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account