Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Show full item record
No preview available
Title:
|
Čokoláda jako základ moderní cukrařiny |
Author: |
Maliňáková, Natálie
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce je přiblížení a seznámení se nejen s historií čokolády, s plodinou, která nám dává hlavní surovinu pro výrobu čokolády, ale také s její nelehkou výrobou. Dalším cílem bylo se seznámit s hlavními druhy čokolády, s jejím složením a hlavním využitím čokolády v cukrařině. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53875
|
Date:
|
2022-12-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Gastronomické technologie |
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account