dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Hauerland, Přemysl
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T17:11:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T17:11:58Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6107
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem práce jsou nealkoholické nápoje. První část je teoretická a je zaměřena na rozdělení a sortiment nealkoholických nápojů a dále na suroviny a technologii výroby nealkoholických nápojů. Závěrečná část se zaměřuje na zdravotní hlediska příjmu tekutin a možné problémy spojené s konzumací nealkoholických nápojů. Druhá část je praktická a vyhodnocuje dotazník spotřeby nealkoholických nápojů studentů SŠHS Kroměříž. |
cs |
dc.format |
64 s., 2 s dotazník |
cs |
dc.format.extent |
598239 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
rozdělení a sortiment nealkoholických nápojů
|
cs |
dc.subject |
suroviny a technologie pro výrobu nealkoholických nápojů
|
cs |
dc.subject |
zdravotní hlediska příjmu tekutin
|
cs |
dc.subject |
spotřeba nealko nápojů
|
cs |
dc.subject |
classification and assortment of non-alcoholic beverages
|
en |
dc.subject |
ingredients and technology for the production of non-alcoholic beverages
|
en |
dc.subject |
health aspects of fluid intake
|
en |
dc.subject |
consumption of non-alcoholic beverages
|
en |
dc.title |
Nealkoholické nápoje |
cs |
dc.title.alternative |
Non-alcoholic beverages |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2008-09-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The subject of the thesis are non-alcoholic beverages. The first part of the thesis is theoretical and focuses on classification and assortment of non-alcoholic beverages, and on ingredients and technology for the production of non-alcoholic beverages. The final part focuses on health aspects of fluid intake and possible risks linked to the consumption of non-alcoholic beverages. The second part of the thesis is practical and it evaluates the questionnaire about the consumption of non-alcoholic beverages of students of the Hotel and Catering School in Kroměříž. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7989
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-15 |
|
utb.result.grade |
A |
|