Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
Show full item record
No preview available
Title:
|
Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus |
Author: |
Vančuříková, Jana
|
Advisor: |
Černíková, Michaela
|
Abstract:
|
Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6350
|
Date:
|
2008-06-02 |
Availability:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
|
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
7766
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account