Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Grussová, Anna
dc.contributor.author Čiscoň, Zbyněk
dc.date.accessioned 2010-07-16T21:54:38Z
dc.date.available 2010-07-16T21:54:38Z
dc.date.issued 2008-08-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6733
dc.description.abstract Cílem práce je nastínit možnost využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů. Práce je dělena na dvě části. V první části jsou utříděny informace zaměřené na obecnou charakteristiku hotelového marketingu, dodržování jeho zásad a marketingového mixu. Druhá část je zaměřena na popis a charakteristiku vybraných hotelů, jejich analýzu a návrh jejich rozvoje do budoucna. cs
dc.format 61 stran cs
dc.format.extent 1065954 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: Hotel cs
dc.subject Marketing cs
dc.subject Marketingový mix cs
dc.subject Analýza cs
dc.subject Služby cs
dc.subject Swot analýza cs
dc.subject Key words: Hotel en
dc.subject Marketing en
dc.subject Marketing mix en
dc.subject Analysis en
dc.subject Services en
dc.subject Swot analysis en
dc.title Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů. cs
dc.title.alternative The use of marketing mix for expanding services offering and boosting competitivness in selected hotels. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kubovič, František
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated The objective of this work is the sketchout of potentiality of marketing mix for increasing offer of services and competitive strength of the chosen hotels. The paper is devided to two parts. The first part contains assorted informaton focused on common characteristic of hotel marketing, adhering principles of hotel marketing and marketing mix. Second part is focused on the description of chosen hotels, analysis and proposals on the expansion in the future. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7974
dc.date.assigned 2007-11-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
čiscoň_2008_bp.pdf 1.016Mb PDF View/Open
čiscoň_2008_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open
čiscoň_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account