dc.contributor.advisor |
Grussová, Anna
|
|
dc.contributor.author |
Čiscoň, Zbyněk
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T21:54:38Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T21:54:38Z |
|
dc.date.issued |
2008-08-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6733
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je nastínit možnost využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů. Práce je dělena na dvě části. V první části jsou utříděny informace zaměřené na obecnou charakteristiku hotelového marketingu, dodržování jeho zásad a marketingového mixu. Druhá část je zaměřena na popis a charakteristiku vybraných hotelů, jejich analýzu a návrh jejich rozvoje do budoucna. |
cs |
dc.format |
61 stran |
cs |
dc.format.extent |
1065954 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: Hotel
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
Marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
Analýza
|
cs |
dc.subject |
Služby
|
cs |
dc.subject |
Swot analýza
|
cs |
dc.subject |
Key words: Hotel
|
en |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Marketing mix
|
en |
dc.subject |
Analysis
|
en |
dc.subject |
Services
|
en |
dc.subject |
Swot analysis
|
en |
dc.title |
Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů. |
cs |
dc.title.alternative |
The use of marketing mix for expanding services offering and boosting competitivness in selected hotels. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubovič, František |
|
dc.date.accepted |
2008-09-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The objective of this work is the sketchout of potentiality of marketing mix for increasing offer of services and competitive strength of the chosen hotels. The paper is devided to two parts. The first part contains assorted informaton focused on common characteristic of hotel marketing, adhering principles of hotel marketing and marketing mix. Second part is focused on the description of chosen hotels, analysis and proposals on the expansion in the future. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7974
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|