Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

Show full item record

No preview available
Title: Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)
Author: Karlíková, Zuzana
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7380
Date: 2008-05-19
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 8052


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
karlíková_2008_dp.pdfBlocked 1.737Mb PDF
karlíková_2008_vp.pdf 107.9Kb PDF View/Open
karlíková_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account