Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Karlíková, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-17T02:52:41Z
dc.date.available 2010-07-17T02:52:41Z
dc.date.issued 2008-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7380
dc.description.abstract Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny. cs
dc.format 86 cs
dc.format.extent 1822302 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject technika obsluhy a služeb cs
dc.subject společenské chování cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject inventář cs
dc.subject stolování cs
dc.subject service and attendance technique en
dc.subject public manners en
dc.subject hospitality en
dc.subject inventory en
dc.subject dining en
dc.title Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb) cs
dc.title.alternative Technique and ways of attendance and rendition of services in public catering (Elaboration study help for subject Techniques of attendance and services) en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2008-06-05
dc.description.abstract-translated The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8052
dc.date.assigned 2007-12-10
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
karlíková_2008_dp.pdfBlocked 1.737Mb PDF View/Open
karlíková_2008_vp.pdf 107.9Kb PDF View/Open
karlíková_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account