dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Karlíková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T02:52:41Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T02:52:41Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7380
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny. |
cs |
dc.format |
86 |
cs |
dc.format.extent |
1822302 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
technika obsluhy a služeb
|
cs |
dc.subject |
společenské chování
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
inventář
|
cs |
dc.subject |
stolování
|
cs |
dc.subject |
service and attendance technique
|
en |
dc.subject |
public manners
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
inventory
|
en |
dc.subject |
dining
|
en |
dc.title |
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb) |
cs |
dc.title.alternative |
Technique and ways of attendance and rendition of services in public catering (Elaboration study help for subject Techniques of attendance and services) |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2008-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8052
|
|
dc.date.assigned |
2007-12-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|