Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Bártek, Josef
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T17:23:35Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T17:23:35Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9031
|
|
dc.description.abstract |
V této bakalářské práci se zabývám systémy bezpečnosti potravin používanými v našich pekárnách. Jako výchozí a stěžejní je v dnešní výrobní praxi používaný systém HACCP. Tato práce popisuje jeho právní zakotvení a formulaci výchozích předpokladů a cílů tohoto systému bezpečnosti. V praktické části se zabývá zpracováním návrhu systému pro nově vybudovaný pekařský provoz pro jednu skupinu výrobků. |
cs |
dc.format |
61 |
cs |
dc.format.extent |
1009150 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
SZPI
|
cs |
dc.subject |
CCP
|
cs |
dc.subject |
CP
|
cs |
dc.subject |
SVP
|
cs |
dc.subject |
SHP
|
cs |
dc.subject |
nařízení
|
cs |
dc.subject |
zákon
|
cs |
dc.subject |
vyhláška
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
CCP
|
en |
dc.subject |
CP
|
en |
dc.subject |
GMP
|
en |
dc.subject |
GHP
|
en |
dc.subject |
regulation
|
en |
dc.subject |
lan
|
en |
dc.subject |
decree
|
en |
dc.title |
Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí |
cs |
dc.title.alternative |
Systems HACCP in bakeries and processing analyses danger |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work deals with safety food systems used in our bakeries. The system HACCP is used as the initial and fundamental one in today's production. In this work I describe its legal entrenchment and the formulation of pre-conditions and aims of this safe-ty system. In the pactical part, I work out a proposal of a system for a recently built bakery set for one group of products. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12975
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account