Víno a gastronomie
Show full item record
No preview available
Title:
|
Víno a gastronomie |
Author: |
Kučerová, Petra
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9144
|
Date:
|
2009-06-04 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
7708
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account