Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
Show full item record
No preview available
Title:
|
Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa |
Author: |
Dubjel, Ondřej
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
Práce je zaměřena na srovnání postmortálních změn hovězího masa v konvenční a bio kva-litě, včetně jejich důsledků na komparaci technologických a kulinárních vlastností. Cílem práce je zaznamenání průběhu těchto změn v obou kvalitativních skupinách hovězí-ho masa a zjištění jejich vlivu na pH, barevné změny, senzorické vlastnosti a hmotnostní ztráty během skladování a tepelné úpravy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9782
|
Date:
|
2009-05-18 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12399
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account