Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
Author: Dubjel, Ondřej
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Práce je zaměřena na srovnání postmortálních změn hovězího masa v konvenční a bio kva-litě, včetně jejich důsledků na komparaci technologických a kulinárních vlastností. Cílem práce je zaznamenání průběhu těchto změn v obou kvalitativních skupinách hovězí-ho masa a zjištění jejich vlivu na pH, barevné změny, senzorické vlastnosti a hmotnostní ztráty během skladování a tepelné úpravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9782
Date: 2009-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 12399


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dubjel_2009_dp.pdf 1.946Mb PDF View/Open
dubjel_2009_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open
dubjel_2009_op.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account