Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů | 
| Author: | 
Hlásná, Milena
 | 
| Advisor: | 
Hrabě, Jan
 | 
| 
Abstract:
 | 
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/13610
 | 
| 
Date:
 | 
2010-05-20 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav biochemie a analýzy potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
C
16365
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account