Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů |
Author: |
Hlásná, Milena
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13610
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
16365
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account