dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Hlásná, Milena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T01:57:06Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T01:57:06Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13610
|
|
dc.description.abstract |
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost. |
cs |
dc.format |
74 s. |
cs |
dc.format.extent |
3594614 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mražený smetanový krém
|
cs |
dc.subject |
senzorika
|
cs |
dc.subject |
jakost výrobku
|
cs |
dc.subject |
suroviny
|
cs |
dc.subject |
zpracování
|
cs |
dc.subject |
Ice-cream
|
en |
dc.subject |
senzory
|
en |
dc.subject |
quality product
|
en |
dc.subject |
materials processing
|
en |
dc.title |
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů |
cs |
dc.title.alternative |
Effect technology and storge to quality ice cream |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2010-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
In principles part work is described materials texture, producing Ice - cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice - cream and haw affecting producing and stocking their quality. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
16365
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
C |
|