Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích |
Author: |
Hábová, Jitka
|
Advisor: |
Velichová, Helena
|
Abstract:
|
Diplomová práce vymezuje potraviny pro zvláštní výživu a jejich specifický význam ve výživě osob v různých nutričních situacích. Práce je zaměřena na potraviny bezlepkové. Popisuje onemocnění celiakie a základní principy bezlepkové diety. Cílem práce bylo se-stavit a srovnat jak nutričně, tak i ekonomicky jídelní lístky připravené pro zdravé jedince a osoby s celiakií. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14277
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
15122
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account