Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Show full item record
No preview available
Title:
|
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy |
Author: |
Navrátilová, Kristýna
|
Advisor: |
Jandásek, Josef
|
Abstract:
|
Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14300
|
Date:
|
2010-05-25 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
15807
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account