Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Jandásek, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Navrátilová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T08:05:39Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T08:05:39Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14300
|
|
dc.description.abstract |
Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice. |
cs |
dc.format |
38 s |
cs |
dc.format.extent |
1908359 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
azobarviva
|
cs |
dc.subject |
hořčice
|
cs |
dc.subject |
kurkuma
|
cs |
dc.subject |
kurkumin
|
cs |
dc.subject |
sinapis alba
|
cs |
dc.subject |
brassica nigra
|
cs |
dc.subject |
brassica juncea
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
azo dyes
|
en |
dc.subject |
mustard
|
en |
dc.subject |
turmeric
|
en |
dc.subject |
curcumin
|
en |
dc.subject |
sinapis alba
|
en |
dc.subject |
brassica nigra
|
en |
dc.subject |
brassica juncea
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy |
cs |
dc.title.alternative |
Application of curcuma in full-fat mustard production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gál, Robert |
|
dc.date.accepted |
2010-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The chain stores and the other commercial entities require from food manufacturers to limit or completely stop the use of azo dyes in food production. This thesis deals with the use of turmeric as a natural dye that is used in the full-fat mustard production. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15807
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account