Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Show full item record

No preview available
Title: Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa
Author: Repíková, Pavla
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15445
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22735


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
repíková_2011_bp.pdf 2.304Mb PDF View/Open
repíková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
repíková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account