dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Repíková, Pavla
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T09:06:45Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T09:06:45Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15445
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže. |
cs |
dc.format |
56 s. |
cs |
dc.format.extent |
2416645 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
drůbeží maso
|
cs |
dc.subject |
bio
|
cs |
dc.subject |
složení
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnota
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
poultry meat
|
en |
dc.subject |
bio
|
en |
dc.subject |
contexture
|
en |
dc.subject |
nutritive value
|
en |
dc.subject |
ecological agriculture
|
en |
dc.title |
Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa |
cs |
dc.title.alternative |
Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2011-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis makes comparisation of chemical composition and nutritive value of the poultries. I feature volume of water, proteins, fats, vitamins and mineral substances and extractive substances in poultry meat. Part of this bachelor thesis is specialized on quality slaughtered poultry and poultry meat and technology of poultry cutting. There is also given attention to bio production and conventional poultry production and basic poultry breed. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22735
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|