Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva
Show full item record
No preview available
Title:
|
Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva |
Author: |
Novotná, Kateřina
|
Advisor: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstract:
|
Diplomová práce je zaměřena na stanovení vitaminů skupiny B v různých stádiích výroby piva pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). K nalezení optimální metody stanovení těchto vitaminů bylo vyzkoušeno několika různých postupů. Naměřené koncentrace byly následně porovnány s literárními údaji. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17032
|
Date:
|
2011-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
22634
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account