Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva

Show full item record

No preview available
Title: Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva
Author: Novotná, Kateřina
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na stanovení vitaminů skupiny B v různých stádiích výroby piva pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). K nalezení optimální metody stanovení těchto vitaminů bylo vyzkoušeno několika různých postupů. Naměřené koncentrace byly následně porovnány s literárními údaji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17032
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22634


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
novotná_2011_dp.pdf 800.3Kb PDF View/Open
novotná_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
novotná_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account