Soudobé metody konzervace ovocných štáv
Show full item record
No preview available
Title:
|
Soudobé metody konzervace ovocných štáv |
Author: |
Kos, Martin
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21766
|
Date:
|
2012-02-01 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
D
24340
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account